Dan

Un mare gourmand, pasionat de tot ce inseamna arta culinara si calatorii. Ii place marea motiv pentru care a si facut scoala de marina. Iubeste animalele, poate chiar mai mult decat oamenii. Are 3 copii si in viata de zi cu zi este atat medic stomatolog cat si traducator de limba ebraica. Nu foarte vorbaret din fire, dar bun organizator si foarte bun lider.

Vicky

Iubeste arta in general, fie ca vorbim de filme, teatru sau muzica. Considera ca o natie este nimic fara cultura. Punctul ei forte sunt prieteniile ce le poate lega in nici 5 minute. Este cunoscuta in grup ca cea mai vesela fire. O tanara plina de viata, ce umple sala cu zambete largi. Adora sa calatoreasca, mai ales cu masina si sa se opreasca in fiecare punct turistic. Adepta vacantelor lungi pe bani putini. Gazda perfecta a unui hostel de tineret.

Laur

Pasionat de bucatarie si de petreceri cu prietenii. A terminat Facultatea de Turism si se considera o fire deschisa, cu multi prieteni. Este indragostit de mare si de vacantele lungi in tari calde. Imbina cu succes pasiunea pentru calatorii cu cea pentru arta culinara. Este plusul valoare a acestui hostel.

Cristi

Fire deschisa si prietenoasa. S-a alaturat grupului din prietenia cu Vicky si Laur. Se considera o persoana cu spirit de echipa, ce iubeste voia buna si serile petrecute la un suc alaturi de prieteni. Este in stare sa piarda noptile, motiv pentru care il veti intalni mai mult dupa lasarea soarelui.