Suntem o echipa tanara si dinamica care iubeste viata si mai ales vacantele. Impreuna am conceput un hostel ce vine in intampinarea grupurilor de turisti veniti sa viziteze capitala. Cladirea este noua, finalizata in anul 2015 si pune la dispozitia distinsilor clienti un total de 56 de locuri, special gandita pentru un autocar.

Cele 10 camere disponibile sunt impartite astfel: 2 camere cu pat dublu, 2 camere de 4 persoane, 2 camere de 6 persoane si 4 camere de 8 persoane. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, cuiere, dulapuri si unele cu grup sanitar propriu.

Micul dejun se serveste in propria cafenea unde se pot face si seri de karaoke, jocuri de societate, proiectii de meciuri de fotbal, mici conferinte business sau de ce nu chiar si teatru amator. Toate acestea pot fi organizate si la cererea clientilor, experienta echipei noastre garantand petrecerea unor seri de neuitat. Printre facilitatile de care se pot bucura oaspetii nostri se numara: intenet gratuit, dus cu hidro-masaj, cablu TV, terasa cu sezlonguri vara, seif, gratar, receptie non-stop, camera pentru bagaje, copiator.

Amplasarea in central capitalei este un avantaj pentru clientii nostri. Se poate ajunge usor in centrul vechi atat pe jos cat si cu mijloace de transport in comun. Piata Romana este la 8 minute de mers pe jos, acces la metrou atat la Piata Romana (prin M2) cat si de la Piata Obor (prin M1). Strada noastra se intersecteaza cu Calea Mosilor si Bulevardul Dorobanti, unde gasim o larga varietate de banci, case de schimb, restaurante, cafenele si supermarketuri.
La cerere va putem oferi turul capitalei alaturi de un ghid profesionist.

De asemenea oferim transfer de la gara sau aeroport.
Va asteptam cu drag !